Condiţii de returnare piese

Produsul returnat sunt preluate cu verificarea articolul, cantitatea și calitatea produsului, trebuie să se prezinte în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit.
Condiţii de returnare piese

Cum puteți returna produsele achiziționate?

Piesele se returnează pe baza de aviz. Nu se acceptă returul, dacă formularul nu este completat la toate rublicile!

Termenul returnarea

Termenul de returnrea a unei piese este 10 zile. După acest termen piesa nu se mai returnează.

Verificarea produsul

Produsul returnat este preluat cu verificarea articolul, cantitatea și calitatea produsului, trebuie să se prezinte în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit

Cazuri ne acceptat

În cazurile următoare returnarea nu va fi acceptate:

Completați formularul returnării piese.

După completarea formularului, salvați și trimiteți prin email.

Condiţii de garanție

Garanția:

Toate produsele comercializare pe norma.identificarepiese.ro vin însoțite de factura, bon fiscal și certificate de garanție. Garanția legală se oferă în conformitate cu prevederile OUG nr.140/2021 și cu OG 21/1992(r2) și completată privind vânzarea produselor și garanțiile asociate, care transpune în dreptul român Directivă 1999/44/EC și nu limitează, ignora sau restricționează direct sau indirect drepturile legale și interesele legitime ale cumpărătorului, așa cum sunt prevăzute de lege. Produsele comercializate de catre S.C. NORMA S.R.L. sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor și listelor editate de către producători. Consumatorul trebuie să informeze vanzătorul asupra oricărui defect constatat în perioada de garanție. Garanția este oferită produselor care prezintă defecte de fabricație. În cazul în care o piesă nu poate fi schimbată sau reparată, atunci se va restitui contravaloarea acesteia. Garanția este valabilă când piesele se montează într-un service autorizat de către Registrul Auto Român(R.A.R). În termenul de garanție, se asigură garanția produselor defecte din cauze neimputabile consumatorului, prin reparare sau înlocuire.

Termenul de garanție

24 de luni de la data livrării pentru produsele de schimb. Pentru produsele a căror durată medie de utilizare este mai mică de 24 de luni, termenul de garanție se reduce la această durată. Din această categorie fac parte accesoriile și consumabilele vehicul(covorașe, huse scaun, odorizanți auto, lanțuri antiderapante, cabluri pornire , etc), filtre auto(aer, ulei, combustibil, habitaclu, etc), becuri, ștergătoare parbriz, soluții spălare parbriz, antigel, lichid de frână și aditivi, etc. Garanția acoperă defectele de material sau de fabricație iar produsele care vor prezenta acest tip de defecțiuni vor fi înlocuite în cadrul termenului de garanție cu altele noi, conform legii. Termenul de garantie curge de la data înscrisă pe bonul și/sau factură de vânzare a mărfurilor. Pentru orice alte produse care au garanție acordată de producător, aceasta se va acorda pentru termenul stabilit de acesta și în condițiile menționate în documentația producătorului.

Documentele necesare

Cumpărătorul care va reclama o situație de defect în termenul de garanție va prezenta împreună cu piesa/piesele în cauza, următoarele documente:

Lipsa unui singur document atrage după sine respingerea cazului de garanție.

Excepția

Pentru anumite piese de schimb de origine(OE) procedura de acordare a garanției este specifică fiecărui producător fiind necesară deplasarea autoturismului pe care s-a montat piesa la cel mai apropiat dealer al importatorului pentru constatarea defectului, garanția putând fi preluată de rețeaua importatorului. În cazul În care reclamați un produs de origine în garanție vă rugăm să ne comunicați acest aspect în scris la office@norma.com.ro pentru a va indica pașii specifici care trebuie urmați.

În cazul în care cererea de garanție este acceptată, vâmzătorul va lua una dintre următoarele măsuri:

Cazuri neacceptate

S.C. NORMA S.R.L. nu își asuma răspunderea garanției iar aceasta poate fi anulată în următoarele cazuri:

Descărcați formularul de garanție.

Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Bună 👋
Ce fel de piesă aveți nevoie?